шаблоны joomla

Print

Faciliteiten

Hangmatten en ligbedden zijn beschikbaar voor diegenen die volop van zee, strand en zon willen genieten.

Op de heuvel is een grote beruga (open overkapte ruimte op palen) waar onder andere meditatie en yoga beoefend kan worden. In het hoogseizoen is er iedere morgen een gratis yoga/meditatiesessie van anderhalf uur.


Via Vacare heeft een bescheiden bibliotheek van Nederlandse, Engelse en anderstalige boeken, van romans tot thrillers en filosofische boeken. Ook zijn er allerlei spelletjes beschikbaar.

Een snorkeluitrusting staat gratis ter beschikking om te gebruiken, ook zijn waterschoenen en vinnen in verschillende maten aanwezig. Direct voor de bungalows is een koraalrif op honderd meter van de kust. Het is mogelijk een boottocht te organiseren naar nabij gelegen eilandjes met nog mooiere koraalriffen en witte stranden.

Ook hebben we een kleine vissersboot waarin je op eigen houtje kunt roeien naar en langs mooie plekjes. Lokale traditionele massages zijn mogelijk.

De generator zorgt voor elektriciteit (220V) en deze is twee maal per dag drie uur aan. Genoeg stroom om het bier koud te houden en mobieltjes op te laden - de ontvangst is niet erg sterk op het eiland. Voor licht wordt gebruik gemaakt van opgeladen ledlampen, zonenergie lampen en kaarsen. Reken wel op een vrijwel electriciteitsloos verblijf.