шаблоны joomla

Print

Alamanda Travel Mataram

Via Vacare  werkt nauw samen met bureau Alamandatravel.

Dit is een onderneming van Ratu onze Via Vacare manager. Alamandatravel is gevestigd in Ratu guest house in het centrum van Cakranegara, Jalan Gde Ngurah 43.

Tickets

Het boeken van een ticket vanuit het buitenland van Jakarta of Bali naar Lombok. Via Vacare biedt de service om van te voren tickets te boeken van Jakarta of Bali naar Lombok. Dit omdat de ervaring heeft uitgewezen dat veel lokale vliegtuigtickets moeilijk te boeken zijn via internet of geen website hebben en sommige creditkaarten niet worden geaccepteerd. Via Alamandatravel wordt uw ticket geboekt en betaald en per mail doorgestuurd. U kunt ons dan via digitale overmaking per bank of Paypal het bedrag overmaken

Visum

Alamanda travel kan ook zorg dragen voor het verlengen van uw visum. Een 1 maandsvisum kan worden verlengd met 1 maand , een 2 maands visum kan worden verlengd per maand tot maximaal totaal 6 maand.Vervoer en toursOok kunt u voor vervoer, tours en toeristische informatie terecht bij Alamandatravel.

Verblijf in Cakranegara/Mataram

Ratu (manager Via Vacare en Fosterzoon van oprichtster) is sinds zomer 2010 gestart met het guest house Via Vacare city / Ratu guest house in Mataram. Met behulp van donaties van vrienden en gasten is zijn grote huis verbouwd tot een eenvoudig, schoon, gezellig en betaalbaar ( 60.000 rupiah single, 80.000 rupiah double.)  Het guest house (3 kamers) is op de compound van zijn hindoe-familie. Een mooie tuin met beruga (traditioneel zitplatform) yogaruimte en bibliotheek met voornamelijk Nederlandse boeken, maar ook Franse en Duitse, gebruik van internet  is mogelijk en wifi is aanwezig.  En het is in hartje Mataram, de hoofdstad van Lombok. Centraal bij banken en pinautomaten, de grote markt Cakra, de prachtige fruitmarkt, fijne massagesalons, heerlijke restaurants en bakkerij Mirasa, een feest voor oog en maag (van bapao' s tot kwee lapis, allerlei hartige en zoete Indonesische lekkernijen).

Via Vacare city is een goede plaats als er niet genoeg tijd is om van het vliegveld direct door te gaan naar Gili Gede in verband met de zonsondergang, of als handige pleisterplaats en uitvalsbasis voor trips naar andere mooie plekken van Lombok. Daarnaast biedt Ratu een service voor het verlengen van het visum, het boeken van tickets, organiseren van trips en chauffeurs, en andere waardevolle informatie over de cultuur (politiek, religie, waarden/normen, voedsel et cetera). Ook kun je bij hem terecht voor een basis cursus Indonesisch: Bahasa Indonesia.