шаблоны joomla

Print

Onze keuken

De keuken van Via Vacare

In Via Vacare wordt u dagelijks verrast door de kok. Het menu zal worden geïnspireerd door wat u lekker vindt. Dus laat ons gerust uw wensen weten zodat we daar rekening mee kunnen houden.

We proberen zoveel mogelijk verse en gezonde producten te gebruiken, slachten af en toe een eigen kip, kopen verse vis (makreel, kreeft, inktvis) van de lokale bevolking, eten bladeren van bomen en planten en gaan naar de markt op het vaste land met een grote mand om alle plasitc verpakkingsmateriaal te vermijden. En natruurlijk scheiden we ons afval en gebruiken we organisch afval voor de de tuin.

Het ontbijt bestaat uit een fruitsalade, toast, jam en ei op diverse manieren bereid. Maar ook zelfgebakken brood, bananenpannenkoekjes, muesli en yoghurt behoort tot de mogelijkheden. Het ontbijt kan op de eigen veranda worden genuttigd. Lunch en diner in het huiskamerrestaurant zijn gezamenlijk.

De lunch bestaat meestal uit gerechten uit de internationale keuken zoals onze heerlijke pompoenlinzensoep of een prachtig opgemaakte maaltijdsalade, guacomole met cassave chips en bruine bonen op zijn mexicaans of chapaties met een heerlijke groenten curry, maar ook afgewisseld door typisch indonesische ontbijtgerechten zoals bami, nasi goreng en gado gado. 

Het diner zal bestaan uit de indonesiche keuken met diverse bekende en minder bekende gerechten waarvan verse gegrilde vis en schaaldieren natuurlijk vaak een onderdeel zullen zijn!Veel gasten geven aan dat ze het heerlijk vinden om verrast te worden met met gerechten en smaken die ze anders nooit besteld zouden hebben in een restaurant.

Wijn en bier is ook verkrijgbaar.

Het ontbijt kan ook op de eigen kamer worden genuttigd. Lunch en diner in he huiskamerrestaurant zijn gezamenlijk. Natuurlijk staat de keuken open voor kookenthousiastelingen om de maaltijd mee te bedenken en te helpen bereiden.